Транспорт до лагера

Курсистите пристигат в

    неделя   

Курсистите заминават в

    Събота    

Организирано пътуване:

В дните на пристигане и заминаване може да ползвате организирано групово пътуване за курсистите със следните начални точки:

Пътуване към Царево

София - тръгнате в 9 ч.
Пловдив -  тръгване в 11.30 ч.
Стара Загора - 13.30 ч.
Ямбол - ще бъде уточнено допълнително
Бургас - 16.00 ч.

По време на пътуването децата ще бъдат придружени от представител на Зенира, като транспорта по маршрута се извършва от лицензирана фирма, с нужните разрешителни за превоз на деца.

Ако си организирате пътуването сами:

Пристигане с кола:

Моля предвидете да пристигнете преди 19 ч., за да може детето ви да се настани в стаята преди вечеря. В дните на пристигане и заминаване осигуряваме краткосрочен паркинг /до 30 мин./ за разтоварване на багажа.

Пристигане със самолет:

Представител на Зенира ще посрещне детето ви на летището и ще го придружи до езиковия център. Ако детето пътува като непридружен малолетен пътник, то ще бъде предадето от стюардесата на нашия представител. При изпращане до летище всички курсисти биват придружени до чек-ин, а малките - предадени на стюард/еса.

Пристигане с автобус:

Деца над 12 год. могат да пътуват непридружени с редовни автобусни линии. Ако изберете този начин на пътуване за вашето дете, ние можем да  го посрещнем на следните автогари в района: Царево, Созопол, Китен.

Запишете се като попълните формата за регистрация

Имате въпроси?
Изпратете ни имейл на info@zenira.bg
или ни се обадете 02/ 90 777 20
to top button