Транспорт до базата на езиковия лагер Z camp

пристигане в неделя | заминаване в събота

Организиран транспорт до Z camp:

В дните на пристигане и заминаване може да ползвате организирано групово пътуване, като транспортът по маршрута се извършва от лицензирана фирма, с нужните разрешителни за превоз на деца:

Това са часовете, в които тръгваме по маршрута към Китен:

София - тръгване в 10 ч.
Пловдив -  тръгване в 12 ч.
Стара Загора - 13.30 ч.
Ямбол - ще бъде уточнено допълнително
Бургас - 16.00 ч.

По време на пътуването децата ще бъдат придружени от представител на Зенира.

Z кемп ден 6 - децата са вече в автобуса за заминаване
Z кемп ден 6 - английски преподавател от летния езиков лагер на Зенира

Самостоятелно пътуване :

Ориентировъчен час за пристигане в лагера:

Ако предпочитате да доведете лично детето си до базата на летния езиков лагер Z Camp, моля планирайте да пристигнете около 15 ч., за да може детето ви да се настани и да участва в специалните игри за разчупване на леда, които организираме за всяка нова смяна.

Посрещане на курсисти, пътуващи сами:

Ако изберете да изпратите детето си само, със самолет или автобус, ние ще го посрещнем и превозим до базата на летния езиков лагер Z camp.

Представител на Зенира ще посрещне детето ви на летището и ще го придружи до езиковия център. Ако детето пътува като непридружен малолетен пътник, то ще бъде предадето от стюардесата на нашия представител. При изпращане до летище всички курсисти биват придружени до чек-ин, а малките - предадени на стюард/еса.

Деца над 12 год. могат да пътуват непридружени с редовни автобусни линии. Ако изберете този начин на пътуване за вашето дете, ние можем да  го посрещнем на следните автогари в района: Бургас, Созопол, Китен.

Запишете се като попълните формата за регистрация

Имате въпроси? Обадете ни се

to top button