MILE END LONDON 2024

лятна езикова ваканция в Лондон за деца 14 –17 г

MILE END LONDON 2024

лятна езикова ваканция в Лондон за деца 14 –17 г

НОВО!

6 - 20 август 2024

Специално групово предложение за деца от ZENIRA CAMPS
с групов ръководител от екипа на Zenira

MILE END LONDON – Cover

Ако детето Ви вече е било участник в Zenira Camps, тази година го каним да се включи в специалната група на Zenira в Лондон.

През годините децата, които идват в Zenira Camps, създадоха близки приятелства и искат отново и отново да бъдат заедно. Ето защо, тази година организираме специално групово предложение само за тях. Така ще могат да напреднат с английския, да бъдат заедно с приятелите си и да посетят забележителностите на Лондон.

В рамките на двете седмици децата ще бъдат придружени от добре познатата им от лагера на Zenira – Ивка.

Накратко

Провежда се само между: 6 август 2024 – 20 август 2024
Продължителност: 2 седмици
Настаняване: общежитие към Queen Mary University of London 
Обучение: 40 уч.ч по 45 мин. за целия курс
Нива на обучение: А2 – C1
Пътува се: вторник – вторник
Групата е: до 12 деца и 1 групов ръководител
Възраст: 13 –17 г.

Езиковият център

Queen Mary University of London – Mile End Campus

Езиковият курс се провежда на една от базите на Queen Mary University of London – Mile End. Кампусът Mile End е един от най-големите на университета и се намира в оживена част на Източен Лондон близо до Стратфорд, където са се провели Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Това е едно от най-старите предградия на Лондон, регистрирано за първи път през 1288 г., а първата метростанция Mile End е открита през 1902 г. На базата на училището има закрити спортни зали, кафене, както и зони за отдих. Децата имат достъп до безплатен интернет на територията на кампуса, както и в стаите за настаняване.

mile_end_2

Курсът по английски език

подобряване на комуникационните умения и разговорния английски

Седмичната програма на езиковия център включва 20 уч. ч. по 45 минути обучение по английски, като занятията се провеждат сутрин или следобед. В рамките на двуседмичния курс, са включени общо 40 уч. часа английски, водени от квалифицирани британски преподаватели. Учебното съдържание е разработено специално за краткосрочно обучение и е фокусирано върху подобряване на комуникационните умения и разговорния английски. Обучението се провежда в групи до 17 курсисти. През първия ден е предвиден тест за определяне на нивото, за да се гарантира, че курсистите ще бъдат разпределени в група на подходящо ниво като най-ниското налично ниво е А2, а най-високото – C1.В групите има деца от различни националности. На курсистите се предоставят учебни материали, в края на престоя си  получават сертификат за участие и рапорт за работата им по време на курса.

classes1

Настаняване

самостоятелни стаи със собствена баня

Курсистите се настаняват в общежитието на кампуса в самостоятелни стаи със собствена баня. Всеки 5 – 9 стаи са обединени в апартамент с обща всекидневна. На разположение на курсистите са легло, гардероб, бюро и стол. Стаите се почистват веднъж седмично, а спалното бельо се сменя веднъж седмично. Курсистите могат да ползват пералня и сушилня за около 5 бр. лири.

accommodation_mile_end

Хранене

предвидено е и вегетарианско меню

По време на престоя си, децата се хранят в столовата на кампуса три пъти дневно. За закуска се предлага континентално меню, а за обяд и вечеря се предлага два вида меню, включително и вегетарианско.  По време на целодневните екскурзии, както и през уикендите, обядът е пакетиран. До блока за настаняване има вендинг машина и кафене с малко магазинче.

meals

Спорт и свободно време

разнообразие от интересни занимания

Първата вечер, при пристигане, се организира парти за Добре дошли, по време на което децата се запознават както по между си, така и с екипа, научават повече за езиковия център и получават друга полезна информация за престоя си. Всяка седмица се прожевдат 5 полудневни и една целодневна екскурзии, а през останалите дни, както и вечерите се организират разнообразни активности на базата на университета, в спортната зала или в близост до общежитието.

Спортни мероприятия: футбол, мини Олимпийски игри, тенис на маса, волейбол или баскетбол.

Дневни мероприятия: търсене на съкровище, театрална група и др.

Вечерни мероприятия: кареоке, шоу на талантите, отборни игри, дискотека

0R9A9961-768×512

Екскурзии

специално за групата е включена полудневна екскурзия с корабче по р. Темза

Двуседмичният курс включва 10 екскурзии с посещения на забележителности в Лондон и две целодневни екскурзии до някои от следните градове: Кеймбридж, Брайтън или Кантърбъри. Полудневните екскурзии могат да включват пешеходни разходки в Лондон с посещение на Science museum, Westminster, Tower Bridge, Leicester square, China Town, St. Paul’s Cathedral и др. По време на полудневните екскурзии е предвиден организиран трансфер или ползване на градски транспорт, а целодневните екскурзии се провеждат с организиран транспорт.

River Thames Cruise - участниците в нашата група ще могат да се насладят на запомняща се и развлекателна разходка в корабче по река Темза. Това е чудесен начин да се видят най-значимите забалежителности по реката – Tower Bridge, Buckinгham Palace, Tower of London, Globe Theatre и др.

Брайтън - оживен, популярен морски курорт с красива архитектура, дом на Sea Life Center

Кентърбъри - признат за обект на световното наследство на ЮНЕСКО, това е един от най-посещаваните градове в Обединеното кралство със средновековни сгради, по-специално готическата архитектура на катедралата в Кентърбъри;

Кеймбридж- този емблематичен университетски град е известен със своите колежи, дом е на известния King’s College, който е задължителна част от екскурзията.

excursions1

Дати & Такси

   6 - 20 август 2024

 Такса курс - 2340 Бр. лири

 Самолетен билет - 390 Евро

Дати & Такси

 6 - 20 август 2024

Такса курс - 2340 Бр. лири

Самолетен билет - 390 Евро

Таксата включва

   Настаняване в общежитие / самостоятелни стаи със самостоятелна баня

   Пълен пансион: закуска, обяд и вечеря на блок маса (топъл обяд през седмицата, пакетиран през уикенда и в понеделник)

   20 уч. часа английски

  Тест за определяне на нивото

  Ползване на учебни материали и Сертификат за завършен курс

  1 целодневна екскурзия седмично

  5 полудневни екскурзии в Лондон седмично

  Спортна и развлекателна програма

  Ползване на WIFI на определени места

  Трансфер от/до летище Хийтроу

   Постоянно наблюдение на курсистите и 24 часа телефон за спешна връзка

   Групов ръководител

Допълнителни такси

  Застраховка: приблизително 30 лв.

*Здравната застраховка може да бъде закупена чрез Зенира или осигурена от родителите на участника.

  Самолетен билет : 390 EUR

*Полетът се осъществява с авиокомпания Bulgaria Air, като е съобразен с дните и часовете на пристигане и заминаване съгласно изискванията на езиковия център. Групата се посреща и изпраща на/до летище Хийтроу от представител на центъра. Закупуването на предлагания самолетен билет е задължителен за всички участници в групата.

   Депозит за щети: 30 Британски Лири (дължими при пристигане и възвращаем при липса на щети в края на курса)

Условия за записване

  Невъзвращаем депозит: 1000 лв

tower-bridge-london-england_980x650

Имате въпроси? Обадете ни се

Пишете ни, ако се интересувате от езикова ваканция в чужбина, но тези дати не са ви удобни:

to top button