Вашите преподаватели в Z camp

най-добрият екип от британски учители, аниматори и ментори
Z_camp_staff_teachers

Опитният екип от преподаватели в Z camp

ще накарат дедето ви да заобича английския език
Michael Dewar

Michael Dewar

Директор на Z camp

С над 10 години работен опит в летни лагери, аз разбирам какво е необходимо, да за гарантираме, че Вашето дете ще има най-възнаграждаващото, забавно и запомнящо се преживяване!

Като квалифициран преподавател по английски език, гарантирам, че преподавателският ни екип ще предостави обучение, в което децата не само ще подобрят нивото си по английски чрез заниманията в клас, но и чрез нашата забавна и ангажираща програма от дейности за свободното време.

03000c94

Ana Stegic

преподавател

Според Ана активното присъствие на учителя и изграждането на доверие с учениците е много по-важно от високотехнологичните класни стаи. В преподавателската си кариера Ана се е научила да се адаптира към различните личности и условия на работа. Обича музиката, новите книги, което не бива да ни изненадва, особено като знаем, че Ана е завършила Английски език и литература.

ClaudiaMolnar

Claudia Molnar (Molly)

Преподавател и директор учебна част

Клаудия (Моли) има над 20 годишен опит като преподавател по английски език, а понастоящем е президент на унгарския клон на международната асоциация на преродавателите по английски  (IATEFL). Клаудия Молнар има впечатляваща история на експерт по лингвистика и в момента й предстои докторантура по Мултилингвистика. Темата, по която специализира е развитие на рефлективното учене и изграждане на автономия на учащия, посредством правилното обучение на преподавателите. Тя е сертифициран изпитващ за изпитите на Британския съвет и други езикови селтификационни изпити.

Danielle Pisco

Danielle Pisco

Аниматор и Преподавател по английски

Дани е завършила английски език и култура и сега завършва магистратура по Викторианста литература към университета в Йорк.

Млада, енергична и изпълнена с ентусиазъм, Дани има особен интерес към английската литература, който е готова да сподели по интересен начин със своите ученици. Обича да работи в екип. Интересува се от музика, изкуство, история и обича да готви по различни рецепти. В часовете по готварство ще опитате някои от тях.

Ricky Howrie

Ricky Howrie

Преподавател по английски

Рики току що завърши своята магистратура по Световна литература и Култура. Той обича да се занимава с поезия, създаване на колажи и рисунки с мастило. Обича да свири на китара и да пише песни, което директно го определя като ръководителя на музикалната и художествена група в Z Camp.

Mike-M

Michael Macdonald

Преподавател и директор учебна част

Майкъл е с над 20 години опит като преподавател по английски както в Англия, така и в Испания, където понастоящем живее. Освен това Майкъл е писател и партньор в издателска къща в Испания. Освен английски, Майк преподава и музика и със сигурност няма да стои надалеч от музикалната ни група. Той е уверен оратор и ще сподели това си умение с нашите курсисти часовете за напреднали.

Ето как правим обучението забавно за всеки

English Club

Z Camp

В Клубове по интереси всеки може да открие ново прeдизвикателство - журналистика, готварство, екология, инженерство, разказване на истории, музика и обучението е на английски...

научи повече - >

Седмична тема

 Z Camp

Животът тук организиран около различна тема всяка седмица - Професиите на бъдещето, Космос, Музика, Филмово изкуство.....
Всичко, което правим е свързано с темата - ученето, вечерните занимания, екскурзиите...

научи повече...

Когато учителите са ни приятели

летни езикови лагери за деца Z кемп, Ден 37 - шоу на талантите - трима учители свирят на китари, едно момиче на укулеле Общи интереси
Z кемп, ден 15 - фестивала на музиката и меда в Царево, двама учители с две момиченца на гърбовете им, наблюдават представление Да погледнем от високо
летни езикови лагери за деца Z кемп, Ден 38 - последна вечер - момче получава сертификат по английски Успяваме заедно
езикови летни лагери за деца Z кемп, Ден 25 - снимка на група деца с учителите във фоайето Екипа
Z кемп, ден 18 - модно шоу - момиче облечено като хипи мода
Z_camp_excursion_bus1 на път
Z_camp_excursion_beglik в гората
to top button