Вашите преподаватели в Zenira camp

най-добрият екип от британски учители, аниматори и ментори

Душата на The British Summer Camp

Нашият екип е душата на The British Summer Camp

The British Summer Camp е езикова ваканция от британски тип с обучение по английски, спорт и музика, много игри, приятелства и забавно време на открито.

Ние знаем, че успехът на езиковата ваканция зависи от правилния подбор на преподавателите, аниматорите и менторите.

Всеки един от нашия екип е избран заради своята отговорност, ентусиазъм и интерес към обучението на децата и тийнейджърите

Задачата на екипа на място е да помогнем на всяко дете, във всяка ситуация, да се чувства добре, да израства и да придобива нови умения.

Запознайте се с екипа на The British Summer Camp за това лято!

Roscoe

Роско Фентън

Отговорник по учебната част

Като квалифициран преподавател по английски език и дългогодишен опит, гарантирам, че преподавателският ни екип ще предостави обучение, в което децата не само ще подобрят нивото си по английски чрез заниманията в клас, но и чрез нашата забавна и ангажираща програма от дейности за свободното време.

Pepi

Пит

Аниматор
7

Уенди

Преподавател по английски

Томас

Преподавател по английски
Dave

Дейв

Перподавател по английски език
2

Миха

Преподавате по английски
Buba

Буба

Аниматор, сърф инструктор
Florin

Флориан

Преподавател по английски и музика
Kris

Крис

Аниматор и треньор по баскетбол
6

Чарли

Аниматор
eli

Ели

Помощник директор
Ivka

Ива

Аниматор
Yani

Яни

Аниматор, треньор по волейбол

Британски преподаватели и аниматори  

Обучението по английски е в основата на езиковата ни ваканция и поради тази причина преподаването и ръководенето на заниманията за свободното време са поверени на опитни британски преподаватели и аниматори, квалифицирани да преподават английски като чужд език. В екипа има и преподаватели и аниматори, които говорят български и румънски и помагат за работата на по-ниските нива.

Всички преподаватели и аниматори участват активно в заниманията по спорт и музика и са заедно с нас повреме на екскурзиите.

separator

Ментори  

За да сме сигурни, че децата  в The British Summer Camp ще опознават английския език, такъв какъвто го говорят техните връстници от Англия, по време на лагера каним да ни гостуват  английски ученици между 16 - 19 години, които имат желание да споделят с участниците в международния лагер английския език и начин на общуване. Често ще ги видите за влизат в часовете заедно с курсистите от напредналите групи и да участват в обсъждането на различни теми.

separator

Грижа за децата 

преди и по време на езиковата ваканция

Езиковата ни ваканция нямаше да е възможна без екипа от Зенира, който се грижи за децата преди и по време на техния престой в лагера. Отделът за резервации, транспорт и трансфери се грижи административно за спокойното протичане на лагерите ни.

Заедно с английските директори на лагера, те се грижат всичко да върви гладко и по план, храната да е вкусна, екскурзиите интересни и винаги да има нещо ново, което да предложим на учениците, които са с нас за пореден път.

separator

Когато учителите са ни приятели

staff12 Винаги забавни
DSC_0269 Пеем заедно
Roscoe’s group1 Успяваме заедно
DSC_0122 (1) Заедно сме на плажа
eks7 Екскурзия
bday13 Празнуваме заедно
torta Не изяждат тортата преди нас
to top button