Вашите преподаватели в Z camp

най-добрият екип от британски учители, аниматори и ментори

Душата на The British Summer Camp

Нашият екип е душата на The British Summer Camp

The British Summer Camp е езикова ваканция от британски тип с обучение по английски, спорт и музика, много игри, приятелства и забавно време на открито.

Ние знаем, че успехът на езиковата ваканция зависи от правилния подбор на преподавателите, аниматорите и менторите.

Всеки един от нашия екип е избран заради своята отговорност, ентусиазъм и интерес към обучението на децата и тийнейджърите

Задачата на екипа на място е да помогнем на всяко дете, във всяка ситуация, да се чувства добре, да израства и да придобива нови умения.

Запознайте се с екипа на The British Summer Camp за това лято!

4

Гай Пети

Кемп директор
1

Сам Лампард

Отговорник по учебната част

Като квалифициран преподавател по английски език и дългогодишен опит, гарантирам, че преподавателският ни екип ще предостави обучение, в което децата не само ще подобрят нивото си по английски чрез заниманията в клас, но и чрез нашата забавна и ангажираща програма от дейности за свободното време.

7

Уенди

Преподавател по английски
Buba

Буба

Аниматор, сърф инструктор
2

Миха

Преподавате по английски
Peter

Пит

Аниматор
5

Вики

Аниматор
6

Чарли

Аниматор
3

Ели

Помощник директор
Yani

Яни

Треньор по волейбол
Tim

Тим

Аниматор, китара
Florian

Флориан

Преподавател по английски и музика

Британски преподаватели и аниматори  

Обучението по английски е в основата на езиковата ни ваканция и поради тази причина преподаването и ръководенето на заниманията за свободното време са поверени на опитни британски преподаватели и аниматори, квалифицирани да преподават английски като чужд език. В екипа има и двама преподаватели и аниматори, които говорят български и румънски и помагат за работата на по-ниските нива.

Всички преподаватели и аниматори участват активно в заниманията по спорт и музика и са заедно с нас повреме на екскурзиите.

separator

Ментори  

За да сме сигурни, че децата  в The British Summer Camp ще опознаваят английския език, такъв какъвто го говорят техните връстници от Англия, по време на всяка смяна в лагера ни гостуват няколко английски ученици между 16 - 19 години, които имат желание да споделят с участниците в международния лагер английския език и начин на общуване. Често ще ги видите за влизат в часовете заедно с курсистите от напредналите групи и да участват в обсъждането на различни теми.

separator

Грижа за децата 

преди и по време на езиковата ваканция

Езиковата ни ваканция нямаше да е възможна без екипа от Зенира, който се грижи за децата преди и по време на техния престой в лагера. Отделът за резервации, транспорт и трансфери се грижи административно за спокойното протичане на лагерите ни.

Заедно с английските директори на лагера, те се грижат всичко да върви гладко и по план, храната да е вкусна, екскурзиите интересни и винаги да има нещо ново, което да предложим на учениците, които са с нас за пореден път.

separator

Когато учителите са ни приятели

летни езикови лагери за деца Z кемп, Ден 37 - шоу на талантите - трима учители свирят на китари, едно момиче на укулеле Общи интереси
Z кемп, ден 15 - фестивала на музиката и меда в Царево, двама учители с две момиченца на гърбовете им, наблюдават представление Да погледнем от високо
летни езикови лагери за деца Z кемп, Ден 38 - последна вечер - момче получава сертификат по английски Успяваме заедно
езикови летни лагери за деца Z кемп, Ден 25 - снимка на група деца с учителите във фоайето Екипа
Z кемп, ден 18 - модно шоу - момиче облечено като хипи мода
Z_camp_excursion_bus1 на път
Z_camp_excursion_beglik в гората
to top button