Вашите преподаватели в Z camp

най-добрият екип от британски учители, аниматори и ментори

Душата на Z Camp

Нашият екип е душата на Z Camp

Z Camp е езикова ваканция от британски тип с обучение по английски, спорт и музика, много игри, приятелства и забавно време на открито.

Ние знаем, че успехът на езиковата ваканция зависи от правилния подбор на преподавателите, аниматорите и менторите.

Всеки един от нашия екип е избран заради своята отговорност, ентусиазъм и интерес към обучението на децата и тийнейджърите

Задачата на екипа на място е да помогнем на всяко дете, във всяка ситуация, да се чувства добре, да израства и да придобива нови умения.

Ето защо децата обичат езиковата ваканция в Z Camp

Mike_cr

Майкъл Дюър

Директор на Z camp и преподавател

С над 10 години работен опит в летни лагери, аз разбирам какво е необходимо, да за гарантираме, че Вашето дете ще има най-възнаграждаващото, забавно и запомнящо се преживяване!

Като квалифициран преподавател по английски език, гарантирам, че преподавателският ни екип ще предостави обучение, в което децата не само ще подобрят нивото си по английски чрез заниманията в клас, но и чрез нашата забавна и ангажираща програма от дейности за свободното време.

Didi

Диди

Преподавател
MikeMc

Майкъл Мак Доналд

Директор учебна част, преподавател английски и музика

Майкъл е с над 20 години опит като преподавател по английски както в Англия, така и в Испания, където понастоящем живее. Освен това Майкъл е писател и партньор в издателска къща в Испания. Освен английски, Майк преподава и музика и със сигурност няма да стои надалеч от музикалната ни група. Той е уверен оратор и ще сподели това си умение с нашите курсисти часовете за напреднали.

Buba

Буба

Аниматор, сърф инструктор
Kane

Кейн Мърчант

преподавател, треньор ръгби
Peter

Пит

Аниматор
Nick

Ник

Ментор, треньор по футбол
Ruben

Рубен

Ментор, ръководи танци
Stoyan

Стоян

Помощник директор
Yani

Яни

Треньор по волейбол
Tim

Тим

Аниматор, китара
Florian

Флориан

Преподавател английски и музика

Британски преподаватели и аниматори  

Обучението по английски е в основата на езиковата ни ваканция и поради тази причина преподаването и ръководенето на заниманията за свободното време са поверени на опитни британски преподаватели и аниматори, квалифицирани да преподават английски като чужд език. В екипа има и двама преподаватели и аниматори, които говорят български и румънски и помагат за работата на по-ниските нива.

Всички преподаватели и аниматори участват активно в заниманията по спорт и музика и са заедно с нас повреме на екскурзиите.

separator

Ментори  

За да сме сигурни, че децата  в Z camp ще опознаваят английския език, такъв какъвто го говорят техните връстници от Англия, по време на всяка смяна в лагера ни гостуват няколко английски ученици между 16 - 19 години, които имат желание да споделят с участниците в международния лагер английския език и начин на общуване. Често ще ги видите за влизат в часовете заедно с курсистите от напредналите групи и да участват в обсъждането на различни теми.

separator

Грижа за децата 

преди и по време на езиковата ваканция

Езиковата ни ваканция нямаше да е възможна без екипа от Зенира, който се грижи за децата преди и по време на техния престой в лагера. Отделът за резервации, транспорт и трансфери се грижи административно за спокойното протичане на лагерите ни.

Заедно с английските директори на лагера, те се грижат всичко да върви гладко и по план, храната да е вкусна, екскурзиите интересни и винаги да има нещо ново, което да предложим на учениците, които са с нас за пореден път.

separator

Когато учителите са ни приятели

летни езикови лагери за деца Z кемп, Ден 37 - шоу на талантите - трима учители свирят на китари, едно момиче на укулеле Общи интереси
Z кемп, ден 15 - фестивала на музиката и меда в Царево, двама учители с две момиченца на гърбовете им, наблюдават представление Да погледнем от високо
летни езикови лагери за деца Z кемп, Ден 38 - последна вечер - момче получава сертификат по английски Успяваме заедно
езикови летни лагери за деца Z кемп, Ден 25 - снимка на група деца с учителите във фоайето Екипа
Z кемп, ден 18 - модно шоу - момиче облечено като хипи мода
Z_camp_excursion_bus1 на път
Z_camp_excursion_beglik в гората
to top button