Вашите преподаватели в Zenira camp

най-добрият екип от британски учители, аниматори и ментори

Душата на The British Summer Camp

Нашият екип е душата на The British Summer Camp

The British Summer Camp е езикова ваканция от британски тип с обучение по английски, спорт и музика, много игри, приятелства и забавно време на открито.

Ние знаем, че успехът на езиковата ваканция зависи от правилния подбор на преподавателите, аниматорите и менторите.

Всеки един от нашия екип е избран заради своята отговорност, ентусиазъм и интерес към обучението на децата и тийнейджърите

Задачата на екипа на място е да помогнем на всяко дете, във всяка ситуация, да се чувства добре, да израства и да придобива нови умения.

Запознайте се с екипа на The British Summer Camp за това лято!

Roscoe

Роско Фентън

Отговорник по учебната част

Като квалифициран преподавател по английски език и дългогодишен опит, гарантирам, че преподавателският ни екип ще предостави обучение, в което децата не само ще подобрят нивото си по английски чрез заниманията в клас, но и чрез нашата забавна и ангажираща програма от дейности за свободното време.

Pepi

Пит

Отговорник аниматорска дейност
7

Уенди

Преподавател по английски
Tom

Томас

Преподавател по английски
Dave

Дейв

Перподавател по английски език
Alison

Алисън

Преподавате по английски
Buba

Буба

Аниматор, сърф инструктор
staff17

Пепе

Треньор по плуване
Nick

Ник

Аниматор
Kris

Крис

Аниматор и треньор по баскетбол
6

Чарли

Аниматор
vesi

Веси

Психолог и медик
Ivka

Ива

Аниматор
veli

Вели

Аниматор
boryana

Боряна

Треньор по футбол

Британски преподаватели и аниматори  

Обучението по английски е в основата на езиковата ни ваканция и поради тази причина преподаването и ръководенето на заниманията за свободното време са поверени на опитни британски преподаватели и аниматори, квалифицирани да преподават английски като чужд език. В екипа има и преподаватели и аниматори, които говорят български и румънски и помагат за работата на по-ниските нива.

Всички преподаватели и аниматори участват активно в заниманията по спорт и музика и са заедно с нас повреме на екскурзиите.

separator

Ментори  

За да сме сигурни, че децата  в The British Summer Camp ще опознават английския език, такъв какъвто го говорят техните връстници от Англия, по време на лагера каним да ни гостуват  английски ученици между 16 - 19 години, които имат желание да споделят с участниците в международния лагер английския език и начин на общуване. Често ще ги видите за влизат в часовете заедно с курсистите от напредналите групи и да участват в обсъждането на различни теми.

separator

Грижа за децата 

преди и по време на езиковата ваканция

Езиковата ни ваканция нямаше да е възможна без екипа от Зенира, който се грижи за децата преди и по време на техния престой в лагера. Отделът за резервации, транспорт и трансфери се грижи административно за спокойното протичане на лагерите ни.

Заедно с английските директори на лагера, те се грижат всичко да върви гладко и по план, храната да е вкусна, екскурзиите интересни и винаги да има нещо ново, което да предложим на учениците, които са с нас за пореден път.

separator

Когато учителите са ни приятели

staff12 Винаги забавни
DSC_0269 Пеем заедно
Roscoe’s group1 Успяваме заедно
DSC_0122 (1) Заедно сме на плажа
eks7 Екскурзия
bday13 Празнуваме заедно
torta Не изяждат тортата преди нас
to top button