Z CAMP - Английски и Спорт

Езикова ваканция за деца и ученици 9-15 год.

от 30 юни до 24 август 2019

Летен езиков лагер на море

Подарете на детето си ПЕРФЕКТНАТА ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ с английски преподаватели в България.

Английски преподаватели

Нашият езиков лагер с английски и спорт предоставя възможност на курсистите да практикуват английски език в среда, възможно най-близка до тази на типичния езиков курс в Англия или Америка, без нуждата да се пътува извън България.

Екстра спорт

Това лято вашите деца ще могат да избират между 7 спортни академии, заниманията в които се провеждат от професионални треньори.

Къде се провежда

Базата на лагера се намира в непосредствена близост до плажа и  очаква вече участниците в Z - Camp.

Обучението по английски

25 уч.ч / седм. интерактивно обучение с английски преподаватели

Ваканционен курс
Английски за напреднали
Семейни курсове
Дневен лагер

Преподавателите в Зенира ще оживят часовете по английски, всеки със своя специфичен акцент и харизма. В преподаването се използва  интерактивна методика и интегрирано езиково обучение по теми, интересни за учениците (CLIL).

Курсистите ще придобият не само увереност в езиковите си знания и умения, а много скоро пасивния речник от думи, натрупан (нека си признаем) най-често от гледане на телевизия,  таблет или игри, ще влезе в употреба в ежедневното общуване в лагера.

Екстра Спорт

3 пъти седмично тренировка с професионални инструктори

Тенис на корт   Плажен тенис
Волейбол   Футбол
Бойни изкуства   Водни спортове

Когато сме на почивка на 200 метра от морето, плажът е най-естественото занимание, за което се сещаме. Но ние няма да ограничим заниманията през свободното време само до това. Три пъти седмично курсистите имат включени  разнообразни спортни занимания като плажен волейбол, тенис на корт, плажен тенис, футбол, бойни изкуства, водни спортове и др.

За по-спортните деца, както и за тези, които винаги са искали за опитат даден спорт, но не са намирали време през учебната година, три пъти седмично ще има организирани специални спортни академии с професионални треньори.

Запишете се като попълните формата за регистрация

Имате въпроси? Обадете ни се

to top button