Къде се провежда

езиковият център и настаняването

Базата на летен езиков лагер The British Summer Camp

Лагерът е разположен на площ от 30 декара,
близо до Китен. Грийн парк хотел се намира в
живописно място, в природен - парк “Странджа”
между гората и широката плажна ивица на плаж
Атлиман и в близост до плажа на ММЦ Примор-
ско.
Обучението се провежда в климатизирани стаи, а когато времето позволява, част от обучението по английски се провежда в класни стаи на открито.

Спортна база

На разположение на The British Summer Camp има футболни и волейболни игрища и 25 метров басейн. Тенис кортовете са на 10 минути от базата. Квалифицирани спасители и треньори придружават децата в басейна и в морето както и в спортните им дейности.

Z_camp_2019
pomnogo21
Z_camp1
Zcamp_room
breakfastZcamp

Настаняване

Стаите се с 3 и 4 легла, с климатик и собствена баня. За сигурността на децата ще се грижат преподавателите и аниматорите, които ще са настанени на съответния етаж.

Храната по време на лагера

Хотелът разполага с просторен ресторант с тераса, където курсистите се хранят четири пъти на ден.

Храната се приготвя и сервира в ресторанта на базата. Менюто е специално съобразено с всички нужди на децата на тази възраст. При такава активна програма, те често ще огладняват, затова сме предвидили следобедна лека закуска.

Тъй като храната се подготвя на място имаме възможност да отговорим на нуждите на деца със специални хранителни диети. Моля да ни информирате при записване за нуждите на вашето дете, с които очаквате да се съобразим като имате предвид, че за по-специфичните от тях може да се наложи доплащане.

Обикновено в дните за екскурзия на учениците се дава пакетирана храна. За съжаление, често сандвичите биват изхвърляни в кошчето, защото всеки предпочита да си закупи обяд от различни ресторанти за бързо хранене. И тъй като бихме искали да сме съпричастни към последните европейски тенденции за минимално изхвърляне на храна, ще дадем на децата избор и по време на закуската, те ще могат да си направят сандвичи по техен вкус, като прибавят към тях плод и бутилка вода за пътуването. По този начин целим да привикнем децата към отговорно отношение към храната.

Медицински център

Осигуряваме пълна медицинска помощ за всички деца. Напълно оборудваният медицински център работи 24 часа и си сътрудничи с две от близките поликлиники. Допълнително ни обслужва и МБАЛ Д-р Маджуров – Бургас. Всички курсисти са застраховани за целия период на престоя си в лагера.

separator

Плаж Атлиман

Плаж Атлиман, се намира на 350 метра от лагера. Дължината на крайбрежната линия е над 2 км. Красиви скали обграждат плажа, на който има отделна зона за участниците в The British Summer Camp. Близостта на плажа ни позволява да провеждаме част от следобедните спортни игри там, стига да не е твърде топло и да търсим хлад сред дърветата в двора на лагера.

Зона за свободно време

За вечерната и следобедна програма ползваме дискотека, открита сцена, зала за танци. Специално обособена зона на двора е на разположение на курсистите от The British Summer Camp за типичните английски игри, които провеждаме следобед.

Atliman Beach

С любезното съдействе на kilometri.bg

летни езикови лагери за деца Z кемп, Ден 37 - на плажа - две момичета седят на плажа, зад тях море
to top button