Sommercamp Deutsch e летен езиков лагер в България с немски преподаватели

за деца от 10 до 16 г. / Ниво от A1 - C1
27 Юли - 09 Август 2024

Лагерът комбинира обучение по немски език под ръководството на квалифицирани преподаватели от Германия и Австрия, а в свободното от обучение време децата ще се забавляват с избран спорт и различин занимания на открито, море и плаж.

Летният лагер предоставя възможност на учениците да учат немски език в среда, възможно най-близка до тази на типичния езиков курс в Германия и Австрия, без нуждата да се пътува извън България.

Sommercamp Deutsch се провежда за поредна година и е базиран на успешния 6 годишен опит на Зенира в организацията на летни чуждоезикови лагери на нашето южно черноморие.

DSC_0980 (1)
Untitled design (13)

Какво включва Немският летен лагер в България

Интензивно обучение по немски език

Програмата на летния лагер включва обучение по немски език всеки ден без неделя.

Немският език е труден, но когато ученето е поднесено по интересен и увлекателен начин, занятията минават неусетно! Обучението по немски е неразделно свързано с нова и непозната тема, което допринася за неусетното овладяване на трудната лексика и обоготавя речниковия запас от думи в едно с граматическите норми.

Курсистите се разделят на групи според възрастта и нивото на владеене на езика от А2-С1.

Преподаватели от Германия и Австрия

За да бъде обучението при нас възможно най-полезно за вашите деца, в екипа, който се грижи за децата по време на езиковата ваканция сме поканили квалифицирани немски преподаватели и аниматори от Германия. Програмата е съставена по аналог на немските  езикови лагери в чужбина.

1 = 4

В Sommercamp Deustch държим особено на личното внимание към всяко дете и съотношението на персонала спрямо децата е 1:4, както във всички останали наши лагери.

Спорт, музика и екскурзии

В Sommercamp Deustch за всеки момент от деня има организирано нещо интересно. Когато лагерът е само на 600 м от морето, ходенето на плаж изглежда като най-вероятно занимание, но ние не ограничаваме програмата само с това.

Спортни занимание 3 пъти седмично

Като допълнение към 25 часовото обучение по немски, курсистите получават пълна спортна програма като за всяка седмица от престоя си се избира един от предлаганите спортни модули: плажен волейбол, тенис на корт, уиндсърф  / падълборд, футбол, голф, мултиспорт, плуване.

Треньорите се отнасят към всеки атлет с уважение и работят еднакво внимателно с всички деца. По време на езиковата ваканция всеки получава лични съвети и препоръки  от лицензираните инструктори.

В следобедите, когато не се провеждат тренировки, се предлагат още танци, мини Олимпийски игри, плажен тенис, ръгби, фризби и плажни игри.

А вечер всички заедно подготвят и взимат участие във вечерните мероприята. Любими на курсистите са Вечерта на Оскарите, Игри на ума, Модно шоу и много други.

сряда = събота

По традиция срядата е ден за целодневна екскурзия, а в събота имаме полудневна екскурзия, които са част от програмата ни. Посещаваме зедно Созопол, Несебър, изложбата на пясъчните фигури в Бургас, Беглик Таш, Парк с Камили, река Велека и плажа на Синеморец и мн. други. Допълнително по желание се организират посещения на любим на децата въжен парк Xchallenge, мини-голф в Царево и морския център на плаж Нестинарка.

to top button