The British University Experience

Летен академичен курс за ученици 9-11 клас

За първи път в България
15-25 Юли 2019

за ученици, които владеят английски като роден език или най-малко на ниво В1

Британски и холандски университетски преподаватели ще проведат летен курс, за ученици 9-11 клас, който ще ги потопи в реална академична атмосфера и ще им помогне да намерят своята академична специалност и професионалната си реализация.

Курсът е подходящ както за тези, които се колебаят между две или повече специалности, така и за ученици, които още нямат точна представа в какво са най-добри.

Обучението се провежда само на английски език и е подходящо както за ученици с роден език английски, така и за ученици с ниво над B1.

Съдържание на курса

Aкадемични лекции | Академични умения

The British University Experience включва интегриран подход за развитие на нужните умения за всеки бъдещ студент и включва два модула: академични умения и академични лекции по различни специалности.

Програмата предвижда всеки курсист да избира и комбинира лекциите според своите интереси и нужди. По този начин, те ще се запознаят не само с академичната терминология, но и ще развият уменията си за учене чрез практика.

Академични лекции по различни специалности с професори от Британски и Холандски университети
Умения за учене и личностно развитие
Семинари

Учебна база

MON1

Базата

Обучението ще се проведе в базата на Учебния център към МОН, която се намира в кв. Изток, в София. Центърът е технически обезпечен за провеждане на лекции, семинари и други събития. Спортните съоръжения в базата също ще са на разположение на курсистите. Достъпът до базата е контролиран, а хотелската част има 24 ч. охрана.

Настаняване

Курсистите се настаняват в двойни и тройни хотелски стаи, със собствена баня, телевизор и има осигурен WiFi достъп.

Осигурен е пълен пансион в ресторанта към учебния център.

Ученици от София имат възможност да посещават курса без настаняване.

Uni Ex_accommodation

Запишете се като ни изпратите имейл

Имате въпроси? Обадете ни се

to top button Call Now Button