Спорт в Sommercamp Deutsch

Тренировки 3 пъти/седмично с професионален инструктор

Спортната програма включва три следобеда седмично тренировки или обучение по музика.

Курсистите избират между различни спортни занимания – отборни игри, футбол, тенис, и плажен волейбол, тенис на корт и др. Допълнително, при интерес от страна на децата, могат да се организират занимания по уиндсърф срещу доплащане.

В следобедите, когато не се провеждат тренировки се предлагат още танци, йога, мини Олимпийски игри, плажен тенис, ръгби, фризби и плажни игри.

Плажен волейбол

за начинаещи и напреднали

Целта на академия „Плажен волейбол“ е да помогне на всеки курсист да развие умения за игра на плажен волейбол.
Тренировките комбинират основните умения – пас отгоре, пас отдолу, блокада, сервиз, защита, атака. Това са умения, които можете да упражнявате дълго след като волей кампа вече е приключил. Заниманията за начинаещи и напредвали волейболисти се водят отделно, за да могат всички да напреднат максимално според нивото си. Независимо какви са индивидуалните умения, треньорите в ще се отнасят към всеки атлет с уважение и ще работят еднакво внимателно с всички деца. По време на кампа всяко едно дете ще получи лични съвети и препоръки от гост – треньора и от лицензираните треньори на кампа. Различните волейболни елементи ще бъдат практикувани и в игрова обстановка.

DSC_0006
DSC_0001

Футбол

за момичета и момчета

Тренировките по футбол се водят от инструктури и са подходящи както за момчета, така и за момичета. Напредналите футболисти имат занимания за подобряване на техниката.

Тренировъчната ни програма се фокусира върху развитието на технически и тактически умения в играчите. За подобряване на уменията за подаване, бързина на придвижваното, техниката и разбирането на играта, често играем на малки терени.

foot14

Тенис на корт

Като допълнение към 25 часовото обучение по немски учениците получават пълна тренировъчна програма по тенис подходяща както за начинаещи така и за напреднали.

tennis7
tennis

Плуване

Тренировките по плуване се водят от сертифицирани инструктори в 25 метровия басейн на базата на лагера. Заниманията са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, тъй като всеки курсист получава задания съобразени с неговите умения.

Тренировки са срещу доплащане и са подходящи за начинаещи и средно напреднали, провеждат се водят три пъти седмично.

DSC_0012 (1)
6-z-camp-2019-седмица3-ден3-аквапарк

Уиндсърф

Заниманията са срещу доплащане. Предвидени са 3 тренировки седмично в групи от 5 деца с продължителност 30 или 60 минути според възрастта и опита на участниците.  Графикът на часовете може да бъде променян в зависимост от метеорологичните условия.

7

BMX Колела

Колелото BMX е отдавна познато на децата - много от тях искат да овладеят ефектни трикове, но както всяко нещо, и то има своите особености. Занятията се провеждат на базата на XChallange Park в гр. Царево, под ръководството на опитни инструктори. По време на обучението децата работят върху основни елементи и изграждат правилни и безопасни навици за каране на BMX колела:

- подобряване на стойката и баланса върху колелото;

- изграждане на умения за повдигане на предна и задна гума във въздуха, за скачане с двете гуми на колелото едновременно, използване на основните рампи и уреди в парка;

- изграждане на основни умения за “ротационни трикове” (подготовка за градуси)

Занятията са подходящи за начинаещи и средно напреднали, провеждат се три пъти седмично, във вторник, четвъртък и петък.

bmx5
bmx7
bmx3

Скейтборд

Всяко дете поне веднъж е пробвало да кара скейтборд, защото скейтът е атрактивен и екстремен. Освен че изисква много тренировки и много каране, скейтбордът крие своите трикове, които опитните инструктори на XChallange Park в гр. Царево ще споделят с нашите лагерници.

Обучението е подохдящо за начинаещи и обхваща трениране на такива умения като:

- основна стойка на скейтборда и как се пази баланс и  придвижване със скейтборда;

- спиране със скейтборда и завиване;

- изграждане на умения за използване на мини рампата в парка (помпане на normal и switch, kick turn, drop in).

Занятията са подходящи за начинаещи и се провеждат във вторник, четвъртък и петък.

scate 1
scate5
scate6
skate1

Поръчай каталог

to top button