Спорт в Sommercamp Deutsch

Тренировки 3 пъти/седмично с професионален инструктор

Спортната програма включва три следобеда седмично тренировки или обучение по музика.

Курсистите избират между различни спортни занимания – отборни игри, футбол, тенис, и плажен волейбол, тенис на корт и др. Допълнително, при интерес от страна на децата, могат да се организират занимания по уиндсърф срещу доплащане.

В следобедите, когато не се провеждат тренировки се предлагат още танци, йога, мини Олимпийски игри, плажен тенис, ръгби, фризби и плажни игри.

Плажен волейбол

за начинаещи и напреднали

Целта на академия „Плажен волейбол“ е да помогне на всеки курсист да развие умения за игра на плажен волейбол.
Тренировките комбинират основните умения – пас отгоре, пас отдолу, блокада, сервиз, защита, атака. Това са умения, които можете да упражнявате дълго след като волей кампа вече е приключил. Заниманията за начинаещи и напредвали волейболисти се водят отделно, за да могат всички да напреднат максимално според нивото си. Независимо какви са индивидуалните умения, треньорите в ще се отнасят към всеки атлет с уважение и ще работят еднакво внимателно с всички деца. По време на кампа всяко едно дете ще получи лични съвети и препоръки от гост – треньора и от лицензираните треньори на кампа. Различните волейболни елементи ще бъдат практикувани и в игрова обстановка.

Z_camp_volley
езикови ваканции за деца в България на море Z кемп, Ден 27 - волейболното игрище - пет момичета играят
Z кемп, ден 10 - волейболно игрище, момче и момиче се поздравяват за успешен удар

Футбол

за момичета и момчета

Тренировките по футбол се водят от професионални инструктури и са подходящи както за момчета, така и за момичета. Напредналите футболисти имат занимания за подобряване на техниката.

Тренировъчната ни програма се фокусира върху развитието на технически и тактически умения в играчите. За подобряване на уменията за подаване, бързина на придвижваното, техниката и разбирането на играта, често играем на малки терени.

10-z-camp-2019-седмица5-ден4-футбол

Тенис на корт

Като допълнение към 25 часовото обучение по немски учениците получават пълна тренировъчна програма по тенис подходяща както за начинаещи така и за напреднали.

летни езикови лагери за деца Z кемп, ден 31 - следобеден спорт, тенис на корт
Z кемп, ден 20 - тенис корт - момче със сини фланелка, къси панталони, маратонки, замахва за удар
Z кемп, ден 17 - тенис корт - 2 момичета от едната страна на мрежата играят
Z кемп ден 5 - момче играе тенис на корт
Z кемп, ден 20 - тенис корт - момиче с бели шапка, потниче, гуменки, държи ракета позира за снимка
Z кемп, ден 10 - игрището за тенис, децата разгряват за игра

Уиндсърф

Заниманията са срещу доплащане. Предвидени са 3 тренировки седмично в групи от 5 деца с продължителност 30 или 60 минути според възрастта и опита на участниците.  Графикът на часовете може да бъде променян в зависимост от метеорологичните условия.

Z_camp_sport_surf

BMX Колела

Колелото BMX е отдавна познато на децата - много от тях искат да овладеят ефектни трикове, но както всяко нещо, и то има своите особености. Занятията се провеждат на базата на XChallange Park в гр. Царево, под ръководството на опитни инструктори. По време на обучението децата работят върху основни елементи и изграждат правилни и безопасни навици за каране на BMX колела:

- подобряване на стойката и баланса върху колелото;

- изграждане на умения за повдигане на предна и задна гума във въздуха, за скачане с двете гуми на колелото едновременно, използване на основните рампи и уреди в парка;

- изграждане на основни умения за “ротационни трикове” (подготовка за градуси)

Занятията са подходящи за начинаещи и средно напреднали, провеждат се три пъти седмично, във вторник, четвъртък и петък.

bmx5
bmx7
bmx3

Скейтборд

Всяко дете поне веднъж е пробвало да кара скейтборд, защото скейтът е атрактивен и екстремен. Освен че изисква много тренировки и много каране, скейтбордът крие своите трикове, които опитните инструктори на XChallange Park в гр. Царево ще споделят с нашите лагерници.

Обучението е подохдящо за начинаещи и обхваща трениране на такива умения като:

- основна стойка на скейтборда и как се пази баланс и  придвижване със скейтборда;

- спиране със скейтборда и завиване;

- изграждане на умения за използване на мини рампата в парка (помпане на normal и switch, kick turn, drop in).

Занятията са подходящи за начинаещи и се провеждат във вторник, четвъртък и петък.

scate 1
scate5
scate6
scate7

Голф

Лятото е време за приключения и усвояване на нови спортове. През 2021 година, нашите приятели от MiniGolf гр. Царево изградиха тренировъчна зона на брега на морето, състояща се от: Тий бокс, феъруей, бункер, грийн с три дупки и зона със симулатор, където нашите лагерници могат да направят първите си стъпка в голфа. Професионален инструктор ще ги  преведе през тайните на играта, правилата, видовете удари, как правилно да държат клъба, как да направят изстрел.

Занятията се провеждат във вторник, четвъртък и петък.

golf6
minigolf2
minigolf
File_000 (3)

Поръчай каталог

to top button