Екстра спорт

Тренировки 3 пъти/седмично с професионален инструктор

Спортната програма включва три следобеда седмично тренировки или обучение по музика.

Курсистите избират между различни спортни занимания – отборни игри, футбол, тенис, и плажен волейбол, тенис на корт и др. Допълнително, при интерес от страна на децата, могат да се организират занимания с ветроходство, сърф и конна езда срещу доплащане.

В следобедите, когато не се провеждат тренировки се предлагат още танци, йога, мини Олимпийски игри, плажен тенис, ръгби, фризби и плажни игри.

I played all the sports with my teachers

One of the other best things are the sports I played - football, golf, volleyball and tennis. I played all the sports with all the kids and teachers and we had professional coaches.

 

летни езикови лагери за деца Z кемп, Ден 37 - на плажа - три момчета хващат топката, до тях знамето на лагера Z camp
from My Z camp Experience

Плажен волейбол

за начинаещи и напреднали

Целта на академия „Плажен волейбол“ е да помогне на всеки курсист да развие умения за игра на плажен волейбол.
Тренировките комбинират основните умения – пас отгоре, пас отдолу, блокада, сервиз, защита, атака. Това са умения, които можете да упражнявате дълго след като волей кампа вече е приключил. Заниманията за начинаещи и напредвали волейболисти се водят отделно, за да могат всички да напреднат максимално според нивото си. Независимо какви са индивидуалните умения, треньорите в ще се отнасят към всеки атлет с уважение и ще работят еднакво внимателно с всички деца. По време на кампа всяко едно дете ще получи лични съвети и препоръки от гост – треньора и от лицензираните треньори на кампа. Различните волейболни елементи ще бъдат практикувани и в игрова обста- новка.

Z_camp_volley
езикови ваканции за деца в България на море Z кемп, Ден 27 - волейболното игрище - пет момичета играят
Z кемп, ден 10 - волейболно игрище, момче и момиче се поздравяват за успешен удар

Футбол

за момичета и момчета

Тренировките по футбол се водят от професионални инструктури и са подходящи както за момчета, така и за момичета. Напредналите футболисти имат занимания за подобряване на техниката.

Тренировъчната ни програма се фокусира върху развитието на технически и тактически умения в играчите. За подобряване на уменията за подаване, бързина на придвижваното, техниката и разбирането на играта, често играем на малки терени.

Z кемп, ден 17 - 2 деца и учител висят на футболната врата Football is Fun

Бойни изкуства

Различни стилове и школи през отделните седмици

Тренировките се провеждат съвместно с няколко клуба по бойни изкуства. Преподават се различни изкуства съобразно гостуващата през съответния период школа. Преподават се различни техники и умения, като заниманията са съобразени с физическата подготовка на децата.

Z кемп, ден 3, час по бойни изкуства, треньорът показва удар с ръка

Тенис на корт

Нашата програма по тенис е разработена за тенисисти от всички нива и умения. Като допълнение към 25 часовото обучение по английски учениците получават пълна тренировъчна програма по тенис подходяща както за начинаещи така и за напреднали. Децата, които ще бъдат с нас между 8 юли и 18 август, ще имат възможност да тренират и с Майкъл Дюър, като по време на тренировки ще получават инструкциите си на английски и така ще напреднат още повече в изучаването на езика.

летни езикови лагери за деца Z кемп, ден 31 - следобеден спорт, тенис на корт
Z кемп, ден 20 - тенис корт - момче със сини фланелка, къси панталони, маратонки, замахва за удар
Z кемп, ден 17 - тенис корт - 2 момичета от едната страна на мрежата играят
Z кемп ден 5 - момче играе тенис на корт
Z кемп, ден 20 - тенис корт - момиче с бели шапка, потниче, гуменки, държи ракета позира за снимка
Z кемп, ден 10 - игрището за тенис, децата разгряват за игра

Уиндсърф

Заниманията са срещу доплащане. Предвидени са 3 тренировки седмично в групи от 5 деца с продължителност 30 или 60 минути според възрастта и опита на участниците.  Графикът на часовете може да бъде променян в зависимост от метеорологичните условия.

Z_camp_sport_surf

Поръчай каталог

to top button Call Now Button